Boardsport & travel favorites: Planetik & Nomad bus

Ik geloof dat ik één van de weinig bloggers ben die geen lijstjes en favorites maakt. Maar ze zijn zo leuk. Wellicht de schuld van mijn oh so ambitieuze plannen. Ik wil alles. Ik doe alles. Ik ben een duizendpoot, maar dat verklaart de chaos in mijn hoofd (en in mijn smartphone, computer, op mijn bureau). Ik heb folders, bookmarks en weet ik veel wat nog meer vol staan met favoriete website’s, leuke Pinterest foto’s, interessant voor de blog, interessant voor de carrière. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Gelukkig heb ik Evernote, en kan ik het lijstje bij langs. Vandaag dan wat orde in die chaos en hierbij twee favorites die ik al een tijdje met jullie wou delen: Planetik en Let’s be Nomads.

Planetik

Blogger en boardchick of the week Marta loopt stage bij Planetik en vroeg mij of ik wat aandacht kon schenken aan deze organisatie. Dat was al een tijdje geleden (sorry Marta), maar ik was het niet vergeten. Planetik is een ecovriendelijk merk, gericht op de liefde voor natuur. De organisatie is in 2006 opgericht in Frankrijk, Biarritz en werkt nauw samen met de Surfrider Foundation. Samen maken zij kledingstukken van bio katoen en organisch materiaal.

The love for the environment, a typical French taste of fashion and an healthy lifestyle are the perfect combo which makes Planetik a one of a kind brand.BAN DE ZAK T-SHIRT

De Nomad bus

Tim Boffe en Val Cook, twee nomads met een enorme passie voor sneeuwsporten willen anderen met hun Nomad bus onvergetelijk momenten in de bergen (en aan de kust) geven door deze pow-chasing hostel op wielen. Het afgelopen jaar zamelden ze geld in via crowdfunding om deze droom waar te kunnen maken. Op dit moment zijn ze hard bezig de Amerikaanse schoolbus om te bouwen tot een hostel op wielen dat naar verschillende locaties rijdt, zolang er maar sneeuw of goede golven zijn. De komende jaren zullen ze in de winter door de alpen rijden en in de zomer de Atlantische kust verkennen. Can I come?

De bus is voor iedereen, of je nou  jong, oud, op zoek bent naar een unieke ervaring en niet bang bent voor avontuur. Je moet er niet van houden een reis tot in de puntjes uit te stippelen.

Skilled Nomads, rainbows and gladiators

Credit photos: Let’s be Nomads and Planetik

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Boardlifestylebrands you should know (according to me) | part I