Mondays Pep Up: Cynthia Rowley wetsuits

Shopping is a girls best mondays remedy. En how we need those on the mondays. De Mondays Pep Up van vandaag zijn daarom deze leukerds: de wetsuits van Cynthia Rowley. Oh mie Gosh!

Ik kwam deze Cynthia Rowley wetsuits bij toeval tegen (ik ken het merk overigens niet, maar het ziet er high fashion uit) en ze zijn mijn nieuwe verslaving (pastel én colourblock). Ik weet zeker dat jullie ze ook  mooi vinden en massaal het excuus “Want volgende zomer ga ik surfen” gaan gebruiken (mocht je nog steeds geen surfchick zijn geworden -> Anouk? Michelle? Danielle?). En voor gemiddelde wetsuits valt de prijs best mee. Mag ik ze ook gewoon naar het strand dragen?

 Wat vinden jullie ervan? Jajh of najh?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Klimmer aan de rots van Krabi
Rock climb Krabi’s limestones in Thailand