Evelyns weekly diary #3 fitgirl

Als er één ding is waar ik mij aan hou dan is het wel de weekly diary, so far. Dat klinkt alsof ik mij nooit aan mijn beloftes hou haha, maar dat valt wel mee. So wat gebeurde er deze week achter de schermen?

I voor een project van mijn werk was ik weer 3 dagen in Amsterdam. Een nachtje in het Mövenpick hotel en een nachtje in het Renaissance. Beide zijn hotels waar ik voor mijn werk uit mag kiezen en ze zijn mijn absolute favorieten op zakelijk gebied. Hoewel zakelijk, ik moest laatst lachen toen ik met sliding gloves, baggy look en longboard zo’n poepsjiek hotel binnenliep. Ik bedoel, ik moet mijn tijd in Amsterdam goed besteden toch? Receptionist: “Wat zijn de plannen voor vanavond mevrouw” ik: “sliden in Westerpark” *gniffel.

En nu we het over je tijd goed besteden hebben? Ik ben op een shoppingdieet en het Mövenpick heeft een sauna en uitgebreide fitness ruimte. Natuurlijk ga ik voor een gratis sessie in de sauna. Mijn kamer had geen mooi uitzicht over het IJ, maar wel een mooie zonsondergang. Amsterdam wat ben je mooi!

II als je mij op Twitter volgt heb je vast gezien dat ik meer tweet (uberhaupt meer tweet) over boardsports en social media/content etc. Mocht je mijn twitteraccount Style Spy volgen, die zeg ik op. Ik ben van plan meer te tweeten over boardsports, reizen en social media. Follow me if you didn’t already!

III ik ben begonnen met hardlopen! En dat is heel wat voor deze luilak, want ik ben een fietser (fixie) en longboarder (veeeeel leuker). En die caramel latte machiato begint een serieus probleem te worden (but I lovelove koffiespot het concerthuis). Hardlopen vind ik overigens vreselijk, maar ik heb gelezen dat als je eenmaal wat kilometers kunt lopen, het heel leuk kan zijn. Plus, het is overal mogelijk en ik moet natuurlijk hartstikke fit worden voor de komende vakanties (wintersport en sup/golfsurfen is de planning)! Ik heb al een aantal leuke hardloop leggings op het oog, gezien bij Otto.

IV aankomende winter organiseert Chicky Clinics weer een Freeride, Backcountry, Combi & Heli Trip vanuit Chicky clinics. 4 trips waar je wellicht aan wilt deelnemen? Daarom organiseren zij op 5 oktober een informatieavond in SnowWorld, Zoetermeer. Tijdens deze avond zullen ze je informatie geven over alle reizen, het materiaal, kun je alle vragen stellen die je maar wilt, alvast kennis maken met mogelijke deelnemers en een techniek training volgen van gecertificeerde leraren. Heel heel misschien ben ik daar aanwezig, zie ik jou daar ook?

snowboarden, woman, chicks on boards, Evelyn, Style Spy, snowworld, zoetermeer

Hoe was jullie week? En hebben jullie al vakantieplannen?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Day 6: What you ate today