New in | Snowboard outfit

New in

Nu ik ein-de-luk op wintersport ga, moet ik met schaamte bekennen dat ik deze week al mijn eerste kerstnummer heb gedraaid. Hoe kan het ook anders als je een wintersport post in elkaar flanst en je je nieuwe sneeuw outfit gaat passen. Daar hoort George Michael stiekem ook bij toch?

Anyways, was ik dus mijn nieuwe bruine jas aan het passen op George Michael. Eigenlijk wou ik heeeeel graag een kleurige Roxy wintersport jas, maar de modellen die ze hier in Groningen verkochten zaten niet zo mooi op mijn heupen. De meesten zijn óf te kort (lees: natte kont) óf hebben een band op de heupen zitten, waar mijn hips de jas uit model rekken. En ach, van mijn stage hadden we een family & friends avond dus kon ik deze O’Neill jas met heel wat korting scoren. Waar ik stiekem wel blij mee ben, want wintersport gear is best prijzig! Nu nog een vette kleurige (kleur is een must) muts en broek en dan ben ik klaar om te rocken in de sneeuw, jeej ^^!

O’Neill wintersportjas €199 (8k waterproof)

Barts’ handschoenen €24,99

Sinner skibril borrowed

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Boardchick of december: Jeanine