New shoes

Hi ya all! Vandaag even geen weekly diary, maar een mini shoplog. Waarschijnlijk heb je ze al gezien op Instagram en Facebook. Deze Vans oldskool stonden al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb ze zelfs gepast toen ik ooit als baantje naast mijn studie bij Sneakers werkte (= 50% korting) en ik had ze om één of andere vage reden niet gekocht. Ja,Ik snap mezelf soms ook niet.

Anyways, eindelijk heb ik ze tweedehands (ja sommigen vinden dat vies) van een meisje gekocht die ze slechts 3x had gedragen. Het zijn heerlijke skateschoentjes, maar ik draag ze ook gewoon met zwarte skinny en een effen shirtje naar werk. Tot nu toe nog geen rare ziektes opgelopen hoor (voor degenen die dat dus vies vinden).

Nee hoor, ik heb totaal geen Vans verslaving ^^

Wat vind je ervan? Jouw smaak?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Klimmer aan de rots van Krabi
Rock climb Krabi’s limestones in Thailand