Mondays Pep Up Talk

Hi ya all. It’s monday again. En daarom weer tijd voor de nieuwe sectie: Mondays Pep Up. Inspiration is calling me again. En tot nu toe heb ik het nog niet lastig gevonden om een onderwerp te vinden ter pep up. Vorige week had ik het logo nog veranderd en vandaag is het oude logo weer terug. Ik miste het! Maar de Mondays Pep Up.

De Pep Up is wederom een quote.  Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van boardsports, maar er helemaal niet zo goed in als ik hoop. Ik heb het te laat ontdekt en ben al vrij oud om bepaalde dingen nog te kunnen leren ben ik bang. En daarbij komt er ook nog eens bij dat als je ooit hebt geprobeerd om te surfen of snowboarden, dat je weet dat het hartstikke vermoeiend en moeilijk is. Het is flink doorbijten en als je er dan nog een hoogte en haaiangst bij hebt, dan maakt het dat nog eens lastiger! En nee, ik ben niet zo gifted zoals de meesten denken. Mijn evenwicht is vreselijk. Maar het gevoel dat ik hier beschrijf is verslavend. Ondanks de vreselijke angst voor witte haaien, vissen en het mysterieuze van de zee. Maar dat gevoel en de lifestyle van boardsports maakt mij een gelukkig mens. Laat je dus niet tegenhouden om iets te proberen wat je graag wilt. Je hoeft geen pro te worden, soms haal je alleen al het geluk uit het proberen. En dat geldt niet alleen voor voor boardsports, maar voor alle dingen in het leven. En vaak denk je achteraf was dat het? Zoals Mandela ooit zo mooi zei “It always seems impossible until it’s done. En hier ben ik dan met mijn blog over boardsports. Keep gettin better at the sports :D en yeah, achteraf viel het best mee!

It always seems impossible until it's done, quote

Oh en het nummer dat ik deze week met jullie wil delen is het nummer dat ik heb gebruikt in mijn surfvideo van Fuerteventura.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
What I wear: Rookie Rider