I spy: The Urban Chique trend

Urban chic; elegant, stylish, and classy with an urban twist; ahipster that doesn’t have the money to behipster is urban chic; urban chic garments are often ripped and secondhand but all in good fashion.

De Urban Chique trend is er zo één die het beste van beiden heeft: comfort en veelzijdigheid. Urban Chic is een stoere stijl gemixt met veel vrouwelijke elementen so Evelyn! Een trend die is ontstaan door invloeden van de grote stad geïnspireerd door streestyle looks van de straten zoals in Parijs en Milaan.

Dragers van deze trend? Cara Delevingne en mijn favoriete Nederlandse blogster LovelybyLucy. Vooral sneakers en petten zijn kenmerkend voor de Urban Chic en Cara Look. Cara Delevigne ziet er altijd strak, clean en zeer fashionable uit. Mijn favoriete paar sneakers in deze trend zijn de Nike Free Runs. Deze sneakertjes zijn perfect te combineren met een stoere rugzak en een zwarte skinny jeans.

Trends herfst 2013

Untitled-3

Op de fashionwebsite SWYF vind je gave, sportieve items die bij deze trend passen. Psst. Wist je dat SWYF ook online stijladvies geeft? Handig als je niet weet hoe je een pet draagt zonder dat dit er gemaakt of jongensachtig uitziet. Met een pet, klassieke pantalon en zwarte pumps zit je overigens altijd wel goed. Op die manier is je look lekker vrouwelijk met een urban Evey twist. 

 

What do you think: Jajh of najh?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Calming Spaces